Opret bruger

Denne tabel viser en oversigt over de seneste medlemmer der mangler at aktiveres deres e-mail (active=0) eller hvornår de har aktiveret medlemskabet og er blevet oprettet. Husk at du ikke må oprette det samme medlemsnr igen!

[wpdatatable id=”11″]

Det sidste anvendte medlemsnummer vises i nedenstående tabel

[lastbrugere]

[wppb-register form_name=”konsulentoprettelse”]

Det skal du huske når du opretter et nyt medlem

Medlemnr (som du kan læse øverst til højre på siden) skal du bruge til USERNAME og til GC Medlemsnummer.

 

Andre vigtige felter er (alle markeret med en lille stjerne *):

  • E-Mail adresse (også den under fakturerings adressen – de kan godt være forskellige) DU KAN IKKE oprette forskellige medlemmer med samme e-mail adresse. Der vil blive sendt en “aktiverings mail” til adressen som det nye medlem SKAL acceptere for at Administratoren kan godkende oprettelsen og først derefter er der adgang til FORUM og Find Medlemmer
  • DU SKAL accepterer “Terms & Conditions” på vegne af det nye medlem – Medlemmet acceptere betingelserne når de vælgere at aktivere deres e-mail adresse.
  • DU SKAL give det nye medlem et password på min. 8 tegn. Det nye medlem kan selv ændre det efterfølgende
  • Adressen under Kontakt oplysninger er synlig for alle! Faktureringsadressen er kun synlig for bogholderiet. Det nye medlem kan efterfølgende ændre oplysningerne.

ReferenceMedlemsNummer er et lidt specielt felt – som bruges til at binde familier sammen – så vi ved, hvem der er omfattet af et familie medlemsskab.

Nedenstående tabel viser, Sidst Anvendt ReferenceMedlemsNummer og Medlemmets navn.

Husk! ReferenceMedlemsNummer vises kun for Familie- og Børnemedlemmer.

[wpdatatable id=”12″]